Ty Beck

Ty BeckThe Ty Beck Show is niet zomaar een optreden, het is een persoonlijk concert dat non-stop duurt. Voor en na het concert zal muziek gedraaid worden.

Prijs: 325,- euro á 495,- euro

 

The Ty Beck Show is niet zomaar een optreden, het is een persoonlijk concert dat non-stop (dus zonder enige pauze) 2 tot 3 uur kan duren. Voorafgaand en na het concert zal door ons muziek gedraaid worden die de sfeer erin brengt en houdt.

Tijdens dit concert zal Ty Beck voor u de betere nummers uit de jaren 50, 60, 70 en 80 (Frank Sinatra, Paul Anka, Elvis Presley, Fats Domino, Elton John, Billy Joel, Tom Jones, Bruce Springsteen, Eric Clapton, Moody Blues en nog vele anderen) ten gehore brengen en bij menigeen een herinnering en traan lospeuteren. Uiteraard zullen desgewenst de bekende Nederlandse krakers niet ontbreken. U kunt zelf op voorhand een keuze voor een aantal nummers maken uit een lijst welke u toegestuurd zal krijgen. Ty zal zoveel mogelijk van die nummers in zijn optreden meenemen. De doelgroep is 35+ maar dat neemt niet weg dat iedereen het naar hun zin zal hebben.

The Ty Beck show is uitermate geschikt voor als u een speciale gelegenheid wilt vieren en daarbij uw vrienden op iets speciaal wilt trakteren. Ty treedt in principe door heel Nederland op maar alleen de zaterdagen. Voor andere dagen van de week zal per geval bekeken moeten worden wat de mogelijkheden zijn. Wij beschikken over een complete zanginstallatie dus hebben alleen maar een beetje stroom nodig en mensen die er een gezellige avond van willen maken.

Goedkope zangers: Ty BeckGoedkope zangers: Ty BeckGoedkope zangers: Ty Beck

 

 

 

 

Prijs: 325,- / 495,- euro
Treedt op in:
 Heel Nederland.
Genre: jaren 50/60/70/80

Meer informatie en/of boeken?
www.tybeck.nl