Roy Otters

Zanger Roy Otters

Bekend van o.a. het televisieprogramma Bloed, Zweet en Tranen. Met zijn Nederlandstalige (indien gewenst ook Engelse) repertoire zal hij zorgen voor het hoogtepunt van de avond!

Prijs: vanaf €100,-

 

Wilt u een gezellige avond met een live zanger? Boek dan zanger Roy Otters.
bekend VAN BLOED ZWEET EN TRANEN, SBS6 , RADIONL, TV ORANJE, RTV en vele andere producties.

Roy Otters zit al 28 jaar in het vak en weet als geen ander hoe hij een avond gezellig kan maken. Hij is onder andere bekend van RadioNL, TV-Oranje, Sterren.nl en 100%.NL en Bloed zweet en tranen (sbs6)

U boekt  Roy Otters al vanaf 150 euro. Hierbij nemen wij een professionele geluidsinstallatie mee waarmee wij tot maximaal 500 personen mee kunnen bereiken. Deze geluidsinstallatie wordt bediend door een geluidsman en zal non stop muziek verzorgen. Deze geluidsinstallatie is in eigen beheer waardoor wij geen geluidsverhuurbedrijf hoeven te betalen  daardoor kunnen wij de prijs relatief laag houden.

Tevens staat Roy Otters er om bekend dat hij de avond zelf veel zingt, tussendoor met zijn accordeon iedereen vermaakt en weinig pauze neemt. Het repertoire van Roy Otters bestaat uit bijna 300 Nederlands talige nummers en ook 30 Engels talige nummers. Tijdens een optreden kunnen gasten vragen naar een lijst en zelf nummers uitzoeken die ze graag willen horen. Tevens speelt Roy Otters in op iedere situatie of het nou gaat op een bruiloft of een feest in de achtertuin. Roy Otters weet van elk optreden er weer een feest van te maken.

Zanger Roy Otters 4Zanger Roy Otters 3Zanger Roy Otters 1

 

 

 

 

Prijs: Vanaf €100,-
Treedt op in: Heel Nederland
Genre: Nederlandstalig, Engels, Duits
Geluid: Inclusief

Meer informatie of direct boeken?

06-14257815