Benny Bakker

Benny Bakker Zanger GezochtAllround zanger met ervaring en zeer divers repertoire.

Benny maakt ieder optreden gezellig!

Te boeken voor feesten en partijen, recepties, etc.

Informeer naar de mogelijkheden

Prijs: Vanaf €75,-

 

Muziek loopt als een draad door Benny’s leven. Dat moet ook wel als je uit een zeer muzikale familie komt. Op jonge leeftijd startte benny al met keyboard lessen en had hij verschillende rollen in schoolmusicals. In de brugklas startte hij met vrienden de band Born To Play op waarmee ze vooral in zuid west Friesland verschillende podia betraden.

Na 5 jaar ging de band uit elkaar en Benny richtte zich op het schrijven van eigen nummers en meedoen aan talentenjachten. In 2004 werd de Friesland Soundmix Award gewonnen.

Tijdens zijn studententijd in Groningen heeft Benny naast zijn studie ervaring opgedaan als zanger bij vele feesten en partijen. Ook was daar de release van zijn eerste solo-album met zelfgeschreven liedjes: HERO.

Na zijn studententijd verhuisde Benny naar Chili en heeft daar 3 jaar gewoond. Dit heeft er voor gezorgt dat het repertoire ook spaanse invloeden heeft gekregen.

Sinds 2012 is Benny nu weer terug in Nederland. Met een uitbreiding van het cover-repertoire en met het eigengeschreven werk heeft hij al menig optreden iedereen vermaakt.

Muziek is een passie voor Benny, en een optreden van hem zal zich kenmerken met veel plezier, enthousiasme, gezelligheid, en niet te vergeten heel veel goede muziek. Een aanrader voor iedere gelegenheid.


Goedkope Zanger Gezocht
Goedkope Zanger, Benny Bakker

 

 

 

 

 

 

 

Prijs: €75,- per uur, exclusief 0,20€ km vergoeding
Treedt op in:
 Heel Nederland.
Genre: singer/songwriter, cover, pop, gezelligheid, nederlandstalig, spaans, engels

Meer informatie en/of boeken?
www.bennybakker.nl
info@bennybakker.nl
0645550364