Linda Maarseveen

Zangeres Linda

Linda Maarseveen is niet alleen de enige zangeres in Nederland die exact de stem van Anastacia heeft maar zij benadert tevens het niveau van Tina Turner, Amy Winehouse, Etta james en Shirley Bassy.

Prijs: vanaf €125,-


Linda Maarseveen was 29 jaar toen zij in het huwelijk trad en tijdens haar deelname bij de uitzending Love Letters van Linda de Mol iedereen deed verbazen met haar prachtige stem. Linda de Mol adviseerde haar om via de Soundmixshow haar performance te tonen. In 1992 kwam ze tot de finale en eindigde op de 2e plaats met de vertolking Something van Shirley Bassey.

Linda zit reeds 35 jaar in het vak. Linda zong als jong meisje in de Rotterdamse café’s maar heeft inmiddels in verschillende landen opgetreden, waaronder het Caribisch gebied, Turkije, Spanje, Zweden, Duitsland en België. 

Linda is te boeken vanaf 125 euro. Ze zingt avondvullend met blijvend enthousiasme én heldere stem maar ook voor een set van 45 minuten is zij te boeken. Wij hebben een eigen professionele geluidsinstallatie welke bediend wordt door de partner van Linda. Vandaar dat wij de kosten laag kunnen houden. In de pauzes zorgen wij ook voor gezellige muziek.

Zangeres Linda Maarseveen Zangeres Linda Maarseveen 2 goedkope Zangeres Linda Maarseveen 3

 

 

 

 

Prijs: Vanaf €125,-
Treedt op in: Heel Nederland
Genre: Soul, Jazz, Rock, R & B, Easy listening, Zuid Amerikaans en Nederlandstalig
Geluid: Inclusief

Meer informatie of direct boeken?

Lindamaarseveen.nl
06-54234984
Ook te beluisteren op Youtube!